reviews conflict since Jamal expresses an impression that differs from domyessay review Salim’s a single.

Lista NEAGRĂ

Stimați clienți!

SC ‘ECOLUX’ SRL, distribuitorul exclusiv al echipamentelor de climatizare GREE în Republica Moldova, vă atrage atenția asupra următoarelor aspect:

Responsabilitatea pentru posibilele încălcări ale prevederilor Legii nr. 284 ”Cu privire la comerțul electronic”, adoptată de Parlamentul Republicii Moldova la 22 iulie 2004, care a introdus reguli uniforme de tranzacționare pe internet și care ține cont de principiile de bază ale protecției consumatorilor și echivalează tranzacția electronică cu consecințele juridice asupra acordului încheiat în scrierea și determinarea posibilelor consecințe ale încălcărilor sunt cumpărăturile personale online.

Vă informăm despre plângerile sistematice referitoare la comportamentul neloial și necinstit al companiilor și ale magazinelor online care oferă în mod ilegal echipament GREE.

Aceste companii, fără a avea statutul de dealeri oficial și dreptul de a vinde, vând echipamente GREE fără o garanție oficială.

Recomandăm cu insistență să achiziționați produse GREE numai de la reprezentanții oficiali, informații despre care sunt disponibile pe pagina ”Contacte„. Aceasta garantează calitatea echipamentului și vă oferă, de asemenea, asistență cu adevărat calificată în alegerea, instalarea și întreținerea echipamentului GREE.

GREE Electric Appliances Inc. și distribuitorul exclusiv al echipamentelor de climatizare GREE în Republica Moldova, SC ‘ECOLUX’ SRL nu este responsabil pentru acțiunile organizațiilor prezentate mai jos.